Regnbågsspecialen

Vill du finna stillhet och rofylld natur, kombinerad med fiske, i naturskönt belägna regnsbågsvatten, ska du besöka Risebo, Vi finns längst norrut, i det mest sjörika och kuperade landskapet, i Västerviks Kommun.

Risebo erbjuder er inte bara naturen inpå husknuten, en unik upplevelse ute vid sjöarna, utan är samtidigt, ett prisvärt utflyktsmål!

Ni behöver inte vara fiskeexperter för att få uppleva chansen till napp. Här finns sjöar för både metare, spinnfiskare och flugfiskare, i alla åldrar. Ute vid våra sjöar finns iordningställda grillplatser, vindskydd, bänkar & bord, TC, soptunnor och informationstavlor. Här finns bryggor ni kan fiska ifrån eller hyra båt, som kan förbokas.

I vår reception kan ni lösa fiskekort och fylla på fiskelådan Vi i receptionen ger bra tips om vilka drag och flugor ni bör ha, vi har ett bra sortiment att erbjuda.

Ni kan anlända till Risebo på morgonen, ankomstdagen, för att genast börja fiska och ni får tillgång till stugan senast kl 15. Ni bor i 4-bäddstuga med självhushåll, vilken innehåller allt ni behöver ha för er vistelse på Risebo.

I paketet Regnbågsspecialen ingår en övernattning och två dagars fiske efter Regnbåge (04.00-24.00).

Ni checkar ut senast 11 på avresedagen, men ni kan fortsätta fiska fram till klockan 24.

info@risebofritid.se