Risebo – fiske i rofylld natur …

Risebo är en gammal Kronofiskeanläggning med 20 sjöar där 4 har god tillgång på framförallt regnbåge. I de övriga sjöarna lurar gädda, abborre, sutare m.m.

Vi i receptionen ger gärna tips om bästa fisket och hos oss kan du köpa flugor, drag, linor m.m. Fiskespön finns också att hyra. Ute vid sjöarna har vi ordnat bra grillplatser, mysiga vindskydd, TC och sopmajor. Båtar finns att hyra i de flesta sjöarna och en sjö är anpassad för rörelsehindrade.

Våra sjöar

Två av våra sjöar, Stengöl och St. Sarvgöl, är reserverade för enbart traditionellt flugfiske och i Tingstadgöl kan du också prova fiskelyckan med vanligt kastspö – här kan du boka plats för egen flytring.

I Loftersgöl är även mete tillåtet, utöver spinnfiske och flugfiske.

Båtar

Båtar finns att hyra i Tingstadgöl, Loftersgöl samt de flesta sjöar där naturfiske bedrivs. Vill du hyra en båt går det att ordna i receptionen alternativt via telefon. Meddela oss vid bokningen av båten om ni även vill låna ankare.

Fiskekort

Fiskekort löser du enklast via Swish. Märk betalningen med ditt namn samt datumet som du ska fiska. Du får först börja fiska 30 minuter efter att fiskekortet är löst. Vårt swishnummer är 1234880423.

Det går även bra att lösa fiskekort via vår automat, tänk på att du behöver en tia för att kunna använda automaten samt 200 kr i valfria valörer.

Öppettider

Våra öppettider för fisket i Regnbågssjöarna är nu 04.00-24.00,
3 fiskar/kort. När tredje fisken är upptagen är kortet förbrukat.

Regnbågsspecialen

Vårt eget fiskepaket där du fiskar 2 dagar samt får tillgång till en stuga 1 natt för 700 kr/person.

 

För när storfiskarn talar om ...

Foto: Jakob 2/6

Fina fångster i håven vid Lofters göl

Foto: Franzen/Norlin

Priser & Information

Mer information om priser hittar du HÄR!

Djupvattenkartor kan du ladda ner här nedan (fråga efter fler sjöar i receptionen).

Ladda ner dokument