”Konferens & Hyrsjö med god atmosfär
– skapar kontakt för god affär”

Har du ett företag som vill erbjuda dina kunder något annorlunda? För er har vi två hyrsjöar där grupper upp till 15-25 personer kan hyra hela sjön för en dag. Vi sätter ut fisk till varje uthyrningstillfälle och ni får ta upp hur mycket fisk ni vill och kan. Mete, Spinnfiske alt flugfiske.

Uppe vid ex. Vappa har vi ordnat med bryggor, bord och bänkar. Vi har ett stort öppet vindskydd där alla kan sitta under tak vid ruskigt väder och gemensamt grilla sin egen köttbit. Bänkar och öppen brasa finns intill.

Vappa är en liten sjö med bryggor runt om så alla har bra kontakt med varandra även under fisket. En gemensamhetsskapande aktivitet för goda affärer!

Lofters göl är en liten större sjö som vanligtvis även är öppen för ordinarie fiske. Två vindskydd med grillplats samt möjlighet att hyra båt öppnar upp för mindre grupper att knyta kontakter.

Vill ni även ha mat så kan vi ordna det genom en cateringfirma.  Maten kan levereras till sjön om så önskas.

Våra stugor och bastun står naturligtvis också till förfogande efter fisket.

Vill ni få lite inblick i flugfiske och även prova på, så kan vi ordna det för några timmar i samband med fiskedagen. Vi skräddarsyr arrangemangen efter era önskemål.

Vårt enkla, men trivsamma konferensrum

lämpligt för grupp 10-25 personer – öppen året runt

Här i vår konferenslokal serverar vi frukost , luncher och middagar via catering, allt mot förbeställning, gäller även privatpersoner som löser våra fiskepaket.

Konferenslokal

Enkelt men trivsamt, 10-25 personer – öppet året runt.

Vappa & Lofters göl

Grupper upp till 15-25 personer kan hyra hela sjön för en dag.

Vappa

Bryggor, bord, bänkar och ett stort öppet vindskydd.